Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 03. 2024. 16:50 >> 16:49
Čitaj mi:

LEGENDARNI VEZISTA PRIZNAO

Džerard: Žalim što nijesam igrao za Murinja, učinio bi me boljim

Legendarni englski vezista Stiven Džerard, kazao je da mu je žao što nije igrao za Žozea Murinja, jer bi ga, kako je istakao, on učinio boljim igračem.

"Volim ga kao menadžera i kao čovjeka. Imali smo "vezu na daljinu" godinama. Ali, žalim što nijesam igrao za njega. I kao čovjeka i kao trenera. Mislim da bi me učinio boljim igračem. I znam da bi na moj "konto" dodao nekoliko trofeja“, rekao je Džerard u podkastu kod Rija Ferdinanda.

Džerard, međutim, ne žali što nije igrao za Čelsi u eri kada je na klupi bio Murinjo.

"Ali, gledajući unazad iz ove perspektive, ne žalim što nijesam potpisao za Čelsi, ne žalim zbog toga uopšte. Zadovoljan sam odlukama koje sam donio. Moja veza sa Liverpulom, sa klubom iz mog grada, možda nije donijela toliko uspjeha tokom godina. Važno mi je bilo osvajanje trofeja, ali su mu važne i uspomene i ono što mi one znače. To što sam sa Liverpulom osvojio četiri ili pet trofeja znači mi više nego da sam sa Čelsijem osvojio deset ili 11“, kaže Džerard.

On je potom objasnio zbog čega nije želio da napusti "Enfild".

"Ono što me je zadržalo u Liverpulu, kada sam bio u situaciji da odlučujem da li da odem ili da ostanem je činjenica da kada sam pobjeđivao za Liverpul mogao sam to da podijelim sa ljudima koji su mi bliski. Znam da nema mnogo ljudi koji će to razumjeti“, zaključio je legendarni kapiten "redsa".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније