Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

14. 03. 2024. 20:55 >> 21:52
Čitaj mi:

LIGA KONFERENCIJA

PAOK, Fenerbahče i Fiorentina u četvrtfinalu

Fudbaleri PAOK-a odigrali su fantastičan meč i plasirali se u četvrtfinale Lige konferencija, pošto su na svom terenu u Solunu u revanš meču pobijedili Dinamo sa 5:1.

U nevjerovatnoj atmosferi, PAOK je na krilima navijača stigao do plasmana među osam najboljih.

U prvom meču u Zagrebu Dinamo je slavio sa 2:0.

Strijelci za PAOK bili su Abdul Baba u 27, Petar Sučić autogol u 33, Brendon Tomas u 42, Konstatinos Kulierakis u 73. i srpski reprezentativac Andrija Živković iz penala u 88. minutu.

Gol za Dinamo postigao je Arber Hoča u 49. minutu.

Plasman u četvrtfinale obezbijedio je i Fenerbahče, i pored poraza na svom terenu u Istanbulu od Sen Žiloaza sa 0:1.

Fenerbahče je plasman u narednu rundu ostvario pobjedom u prvom meču u gostima od 3:0.

Strijelac gola za goste bio je Matijas Rasmusen u 68. minutu.

Fiorentina i Makabi iz Haife su u Firenci odigrali neriješeno 1:1, pa je plasman u četvrtfinale Fiorentina ostvarila zahvaljujući pobjedi u prvom meču 4:3.

Povela je Fiorentina golom Antonina Baraka u 59. minutu, da bi izjednačenje Makabiju donio Anan Kalaili pogotkom u 88. minutu.

Viktorija Plzen je poslije boljeg izvođenja penala eliminisala Servet ukupnim rezultatom 3:1. U večerašnjem meču u Češkoj nije bilo pogodaka, isto kao i u prvom susretu u Ženevi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније