Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

08. 03. 2024. 23:32 >> 23:35
Čitaj mi:

SERIJA A

"Makazice" Sanabrije na "Maradoni" donijele bod gostima iz Torina

Fudbaleri Napolija i Torina odigrali su nerješeno 1:1 u premijernom meču 28. kola Serije A.

Napoli je možda produžio niz bez poraza na šest utakmica, ali ne baš napadački pristup je doveo do toga da na kraju osvoje samo bod večeras.

Može se reći da je Franćesko Kalcona oživio i dalje aktuelnog prvaka Italije, od kad je na klupi zamijenio Valtera Macarija, ali večeras su bili dobrim dijelom meča u kontra ritmu.

U 15. minutu, u prvom smislenom napadu, Mateo Politano je upsli Hviču Kvaracheliu ali je Vanja Milinković Savić odbranio pokušaj Gruzijca.

Do poluvremena viđena je svega još jedna prilika i to u režiji gostiju. Duvan Zapata je umalo pogodio protiv bišeg kluba, kada je stvorio sebi priliku sa ivice šesnaesterca, ali je Meret bio na visini zadatka.

Ni u nastavku publika na "Maradoni" nije mogla da uživa u ljepoti igre sve do 60. minuta kada su njihovi miljenici ipak došli do pogotka.

Kvarachelia je proigrao Ruija na lijevom boku, a on je ponovo proigrao saigrača koji se odličnom kretnjom oslobodio čuvara, i desnom nogom pogodio u bliži dio gola Milinković Savića.

Međutim samo četiri minuta kasnije Torino se vratio u meč spektakularnim pogotkom Sanabrije.

Nakon kornera, lopta se odbila u vis, a paragvajksi napadač je uhvatio popularne "makazice" i savladao Mereta.

Ispostaviće se da je to konačan rezultat iako je Napoli nakon toga pokazao više, napadao, ali na kraju bez realizacije.

Napolitanci su sada sedmi sa 44 osvojena boda i utakmicom više od Fiorentine koja ima dva boda manje, Toirino je ne na desetoj poziciji sa 38 osvojenih bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније