Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 03. 2024. 07:05 >> 07:05
Čitaj mi:

MAŠA TOMAŠEVIĆ

"Prija interesovanje velikana, važno da ostanem čvrsto na zemlji"

Fudbalski dijamanti sijaju u "plavo-bijelom" - nije samo Vasilije Adžić interesantan evropskim velikanima, već i 16-godišnja Maša Tomašević. Putem godinu starijeg Nikišićanina, ka sjeveru Italije mogla bi da krene i već sada A reprezentativka, pošto je talentom oduševila Inter, koji vodi trku sa Realom za njen potpis. Ona i dalje kaže da samo igra fudbal.

"Ja još uvijek nijesam svjesna svega i to nema neki veliki uticaj. Najbitnije je da ostanem čvrsto na zemlji i eto do 18 godine imam vremena da razmislim šta ću i kako ću", kaže Tomašević.

Koliko su "neroazuri" zagrijani govori posjeta skauta Serđa Vinjonija, koji je doputovao u daleki Belfast na utakmicu baraža Lige nacija naše reprezentacije sa Sjevernom Irskom i spremio dres sa brojem 10 za Mašu.

U "crvenom" dresu je odigrala 20-ak minuta na "Vindzor parku" i opravdala put Interovog operativca. Maši prija interesovanje, ali je pregovore prepusila starijima.

"Te razgovore vode moj otac i menadžer. Na meni je samo da kažem šta hoću, a šta neću, tako da se mnogo ne opterećujem", kazala je Maša.

Mašin otac je fudblaski stručnjak Željko Tomašević, koji je trener u Kataru, a upravo je u njegovoj školi fudbala, tadašnjem Ekstra tajmu, napravila prve korake sa samo četiri godine. Potom je do četrnaeste igrala sa dječacima, najviše u Starom Aerodromu kod trenera Edisa Jasavića i Borisa Grbovića, a od oca nije bilo pristiska ni velikih očekivanja.

"Moja želja je bila prevelika, stalno sam tražila loptu i on je pristao na to. Sad sa njim sve utakmice analiziram. Sigurno da su treninzi sa dječacima uticali na moj razvoj jer je muški fudbal brži i jači", kazala je Tomašević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније