Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

02. 03. 2024. 18:19 >> 18:19
Čitaj mi:

PREMIJER LIGA

Nunjes u 99. minutu za pobjedu Liverpula, preokret Totenhema

Fudbaleri Liverpula pobijedili su danas na gostujućem terenu Notingem Forest 1:0, u utakmici 27. kola Premijer lige.

Tim sa Enfilda je imao mnogo više loptu u svom posjedu i više udaraca ka golu rivala, a jedini gol u devetom minutu nadoknade postigao je Darvin Nunjes.

Liverpul je prvi na tabeli sa 63 boda, četiri više od Mančester sitija koji ima meč manje. Na drugoj strani, Notingem Forest je na 17. poziciji sa 24 boda.

Fudbaleri Totenhema su na svom terenu pobijedili Kristal Palas 3:1.

Kristal Palas je poveo pogotkom Eberečija Ezea u 59. minutu, ali je Totenhem do kraja meča preokrenuo rezultat golovima Tima Vernera u 78, Kristijana Romera u 80. i Sona u 88. minutu.

Totenhem je peti na tabeli sa 50 bodova, dok je Kristal Palas 14. sa 28 bodova.

Fudbaleri Fulama pobijedili su na domaćem terenu Brajton 3:0.

Fulam je poveo u 21. minutu golom Harija Vilsona, a prednost je udvostručio Rodrigo Munis u 32. Konačan rezultat postavio je Adama Traore pogotkom u prvom minutu nadoknade vremena.

Fulam poslije druge uzastopne pobjede, ukupno 10. zauzima 12. mjesto na tabeli sa 35 bodova, a Brajton je deveti sa 39 bodova.

Fudbaleri Njukasla pobijedili su na svom terenu Vulverhempton 3:0.

Crno-bijeli su poveli u 14. minutu golom koji je postigao Aleksander Isak, drugi gol postigao je Entoni Gordon u 33, a treći gol Valentino Livramento u drugom minutu nadoknade vremena.

Njukasl ima 40 bodova na osmom mjestu na tabeli, a dva manje ima Vulverhempton na 10. mjestu.

U ostalim utakmicama Brentford je na svom terenu odigrao neriješeno 2:2 protiv Čelsija, a Vest Hem je na gostujućem terenu pobijedio Everton 3:1.

Kasnije igraju Luton - Aston Vila.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније