Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ Beta ]

01. 03. 2024. 16:09 >> 16:09
Čitaj mi:

LA LIGA

Belingem spreman za meč protiv Valensije

Fudbaler Real Madrida Džud Belingem biće spreman za utakmicu protiv Valensije nakon što se oporavio od povrede skočnog zgloba zbog koje je propustio tri meča, rekao je danas trener tog tima Karlo Anćeloti.

"Belingem nije mnogo trenirao sa saigračima, ali sve što je uradio individualno je uradio dobro. Spreman je i igraće sjutra", rekao je Anćeloti.

Madriđani u subotu gostuju Valensiji u želji da sačuvaju šest bodova prednosti ispred Đerone u Primeri.

Belingem, vodeći strijelac španske lige sa 16 golova, nije igrao otkako je u pobjedi protiv Đirone 10. februara postigao dva gola.

Bez 20-godišnjeg Belingema, Real je upisao pobjede od 1:0 protiv Lajpciga i Sevilje i odigrao neriješeno 1:1 sa Rajo Valjekanom.

Real Madrid će sljedeće sedmice dočekati Lajpcig u revanš meču osmine finala Lige šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније