Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S. Vulić

28. 02. 2024. 14:34 >> 14:34
Čitaj mi:

MLADI FUDBALER

Krivokapić potpisao novi ugovor u Litvaniji

Mladi crnogorski fudbaler Andrija Krivokapić (22) nastaviće svoju fudbalsku karijeru u Litvaniji. Naime , Krivokapić je danas potpisao dvogodišnji ugovor sa litvanskim prvoligašem Dainavom iz Alitusa.

Krivokapić, koji igra na poziciji lijevog ful beka , dio je planova litvanskog prvoligaša koji bazira svoju budućnost na mladim i perspektivnim igračima ,a u crnogorskom fudbaleru vidjeli su upravo takav potencijal.

Dainava u svojim redovima ima nekoliko internacionalaca iz Nigerije, Japana i Ukrajine, a Krivokapić će pored srpskog internacionalca Rakića biti još jedan Balkanac.

“Izuzetno sam zadovoljan uslovima koji su mi ponuđeni, kao i načinu na  koji se radi Dainavi. Vjerujem da ću svojim igrama opravdati povjerenje ,ali i dobiti priliku da pokažem sve što znam i nametnem se selektoru Prosinečkom , jer svim srcem želim da branim boje svog nacionalnog tima”, poručio je Krivokapić iz Litvanije nakon potpisivanja ugovora.

Krivokapić je ponikao u omladinskoj školi Grblja, a uz Bokelj je nastupao za Budvu i tivatski Arsenal, te u prošloj sezoni za litvnskog Džiugasa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније