Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ Beta ]

24. 02. 2024. 18:23 >> 18:23

BUNDESLIGA

Štutgartu samo bod protiv Kelna, Menhengladbah ubedljiv protiv Bohuma

Fudbaleri Štutgarta odigrali su danas na svom terenu neriješeno sa Kelnom 1:1, u utakmici 23. kola njemačke Bundeslige.

Poslije 0:0 u prvom poluvremenu, Štutgart je poveo poslije osam minuta igre u nastavku pogotkom Enza Mijoa, a izjednačio je Erik Martel u 62. minutu.

Štutgart je treći na tabeli njemačkog šampionata sa 47 bodova, dok je Keln na 16. poziciji sa 17 bodova na svom kontu.

Istim rezultatom, 1:1, završen je i duel Verdera i Darmštata. Kristof Cimerman je autogolom u osmom minutu donio prednost timu iz Bremena, a konačan rezultat postavio je Julian Justvan u 33. minutu.

Verder je sedmi tim lige sa 30 bodova, dok je Darmštat i dalje posljednji sa 13 bodova.

Fudbaleri Borusije Menhengladbah su kao domaćini slavili protiv Bohuma sa 5:2.

Strijelci za pobednički tim bili su Natan Ngumu u 29, Julijan Vajgl sa penala 35, Roko Rajc u 72, Džordan Pefok je u 78. i Frank Onora u 96. minutu, dok su golove za Bohum postigli Filip Hofman u 75. i Kevin Šloterbek u 88. minutu.

Menhengladbah je prekinuo seriju utakmica bez pobjede i sada je na 11. poziciji sa 25 bodova, dok Bohum ima isti broj bodova na 13. mjestu.

Union Berlin i Hajdenhajm su odigrali neriješeno 2:2.

Nikola Dovedan je u trećem minutu donio prednost Hajdenhajmu, ali je domaći tim u finišu prvog poluvremena preokrenuo rezultat golovima Robina Gosensa u 44. i Andraša Šefera u drugom minutu nadoknade. Konačnih 2:2 postavio je Jan-Niklas Beste u 71. minutu.

Hajdenhajm je deveti na tabeli sa 28 bodova, dok je Union Berlin trenutno 12. sa tri boda manje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније