Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

20. 02. 2024. 18:04 >> 18:04
Čitaj mi:

POVREDA KOLJENA

Klop: Žota će mjesecima odsustvovati sa terena

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da će fudbaler njegove ekipe Diogo Žota mjesecima odsustvovati sa terena zbog povrede koljena zadobijene na utakmici protiv Brentforda.

Žota je na nosilima iznijet sa terena prije završetka prvog poluvremena subotnje utakmice, nakon što je igrač Brentforda Kristijan Norgard pao na njega.

"Za Žotu, trajaće mjesecima", rekao je Klop, prenio je BBC.

Portugalski mediji prenijeli su da će Žota odsustvovati oko dva mjeseca, ali da se njegov povratak očekuje u završnici sezone, prije Evropskog prvenstva u Njemačkoj.

"Još jedna prepreka. Boriću se kako bih se što prije vratio", naveo je Žota, koji je ove sezone u 28 utakmica postigao 14 golova.

U utakmici protiv Brentforda povrijedio se i Kertis Džons, a Darvin Nunjes je zamijenjen u poluvremenu iz predostrožnosti.

Taj duel propustio je golman Alison Beker pošto je dan ranije imao problema na treningu.

Klop od ranije zbog povreda ne može da računa na Trenta Aleksandera-Arnolda, Dominika Soboslaja i Tijaga Alkantaru.

"Nije sjajno, definitivno nije. Želio bih da kažemo da nema problema, ali očigledno ih imamo. Alison zbog povrede mišića nije na raspolaganju i biće odsustan dogledno vrijeme, a za ostale idemo od dana do dana zbog povreda mišića. Trent i Dom se vraćaju, ali još nisu sa ekipom na treninzima", naveo je Klop.

Liverpul u srijedu od 20.30 dočekuje Luton u Premijer ligi.

Liverpul je prvi na tabeli sa 57 bodova, dva boda više od drugoplasiranog Arsenala i četiri boda više i utakmicom više od trećeplasiranog Mančester sitija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније