Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ M.V. ]

16. 02. 2024. 12:44 >> 12:44

FUDBALSKA CRNA GORA

"Pred zakonom smo svi isti, pa i fudbalske legende"

Iz Fudbalske Crne Gore kazali su kako su saznali da se u organizaciji ministra za sport i mlade Dragoslava Šćekića priprema humanitarna utakmica između Vlade i Skupštine Crne Gore.

"Povod ne može biti bolji, a i naši političari zaslužuju da se opuste u najljepšoj igri na svijetu. I pored toga što je zamisao humana primijetili smo da gore pomenuti ministar na “mala vrata” želi da uvede našu fudbalsku legendu, a sada uzurpatora Fudbalskog saveza Dejana Savićevića u legalne tokove", navodi se u saopštenju Fudbalske Crne Gore. 

Iako je prije par dana Šćekić dodijelio FSCG, sportskom savezu koje to Ministarstvo pravno ne priznaje, pomoć od samo 100 hiljada eura (nijedan ministar prethodni to nije uradio jos od 2020. godine, jer je FSCG nelegalan) nije se libio da pokuša da omeķša i popravi poziciju svog biznis partnera u novom političkom društvu, kazali su.

"Presuda Upravnog suda drzave Crne Gore je javnosti poznata i dostupna na sajtu tog organa. Njome je jasno naznačeno da je izbor za predsjednika FSCG 2020. godine nelegalan. Pitamo naše političare da li žele da “igraju” igru sa čovjekom koji ne priznaje organe države koju oni predstavljaju? Kakvu poruku šaljete građanima družeći se sa čovjekom koji ne priznaje odluke države koju predstavljate? Da li moralno da utakmicu može suditi predsjednik Ustavnog suda Milorad Gogic zajedno sa Savićevićem koji ne priznaje presude Upravnog suda", rekli su iz Fudbalske Crne Gore. 

Pozivaju premijera Milojka Spajića da se uključi u rješavanje problema. 

"I natjera uzurpatora da poštuje odluke zakonodavnih organa, jer i sam insistira na tome. Pred Zakonom treba da smo svi isti, pa čak i fudbalske legende", kazali su iz Fudbalske Crne Gore. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније