Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

15. 02. 2024. 17:10 >> 17:10
Čitaj mi:

NAKON NOVOG PORAZA

Tuhel: Ne plašim se smjene

Trener Bajerna Tomas Tuhel kazao je da se ne boji da će biti smijenjen nakon još jednog poraza.

Bavarci su sinoć izgubili od Lacija u Rimu 1:0, u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Prethodno su za vikend poraženi od Leverkuzena u derbiju Bundesligi 3:0.

"Ne, ne plašim se za moju budućnost ili potencijalnu smjenu. Mi smo u Rimu sve uradili da izgubimo meč, a imali smo ga u našim rukama. Na kraju priče, prestali smo da vjerujemo, nemam ideju zbog čega. Bilo je previše individulanih grešaka, bezidejnosti", rekao je Tuhel.

Hari Kejn je pružio blijedu partiju...

"Bila je teška nedjelja. Drugo poluvrijeme u Rimu je bio razočaravajuće. Izašli smo manjkom energije i samopouzdanja. Još uvijek smo u igri za plasman u četvrtfinale UEFA Lige šampiona, jer nam dolaze na noge u Minhen za par nedjelja. Moramo da gledamo naprijed i da što prije prevaziđemo ovaj momenat", istakao je Kejn.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније