Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

14. 02. 2024. 21:11 >> 21:11
Čitaj mi:

LOŠA STATISTIKA KATALONACA

Barselonina odbrana košta 360 miliona eura, a najgora u "Ligama petice" u 2024. godini

Barselona trenutno proživljava teške trenutke u domaćem prvenstvu.

Trener Ćavi je najavio svoj odlazak na kraju godine, poznato je da se gomilaju finansijski problemi, a kako sada stvari stoje neće uspjeti da odbrane titulu u La Ligi jer prvoplasirani Real Madrid bježi sad već (ne)dostižnih deset bodova.

Koliko je siutacija u katalonskom klubu loša govori podatak da su u kalendarskoj 2024. godini primili čak 23 gola na 11 utakmica.

To je ujedno i najgora odbrana "Liga petice" (pet najjačih nacionalnih prvenstava - Engleska, Italija, Njemačka, Španija, Francuska).

Na drugom mjestu je italijanski Frosinone koji je primio 22 gola, doduše na samo sedam utakmica, ali je to ekipa koju svega nekoliko bodova dijeli od zone ispadanja Serije A.

Uz sve to odbrana Barselone je po "Transfermarketu" procijenjena na 360 miliona eura, od čega najviše se vrednuju štoperi Ronald Arauho (70 miliona eura) i Žil Kunde (60 miliona eura).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније