Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

09. 02. 2024. 17:18 >> 17:18
Čitaj mi:

"PLAVI" ŽELJNI NOVIH IZAZOVA

Brnović: Sa nestrpljenjem čekamo utakmicu protiv Dečića

Vezista Budućnosti Miloš Brnović kazao je da je ekipa spremna za proljećnji dio sezone, te da je željna novih izazova.

“Svi smo spremni i željni novih izazova. Igrali smo u Turskoj utakmice koje su bile takmičarski nastrojene, ali jedva čekamo da krene borba za bodove. Uželjeli smo se toga. Sa nestrpljenjem čekamo utakmicu protiv Dečića”, kazao je Brnović za klupski sajt.

Ističe da je ekipa naporno radila, te da je ispunila sve što je od nje tražio trener Milinković.

“Iskreno, pripreme jesu bile naporne, ali bez teškog rada ne može da bude ni rezultata. Prezadovoljan sam kako svojim radom, tako i radom cijele ekipe. Svaki detalj šefovog plana smo sproveli u djelo, a najbitnije je što smo zdravi završili najteži dio, koji je iza nas”, kazao je Brnović.

Vezista Podgoričana poručuje da je jaka konkurencija u timu, motiv više za njega.

“Postepeno sam podizao formu još od ljetos kada sam se vratio u moj klub, a u drugi dio prvenstva ulazim spreman i vjerujem da ću svoje igre podići na još veći nivo. Konkurencija u veznom redu je najjača i najveća. Dobro je da je tako. Konkurencija sve nas podstiče da radimo više i jače i da budemo koncentrisani non stop. Sigurno je da na taj način jedni drugima možemo da pomognemo mnogo”, kazao je Brnović.

On poručuje da meč na startu nastavka šampionata (17. februar) sa Dečićem, neće odlučiti šampiona. "Plavi" u derbi ulaze sa dva boda prednosti...

“Bitna utakmica je pred nama, prije svega na psihološkom planu zbog nastavka prvenstva. Naravno, nije odlučujuća, jer kakav god rezultat da bude ima još puno da se igra i svaki bod će biti bitan. Međutim, vjerujem da ćemo uz pravi pristup doći do pozitivnog rezultata u jednoj pravoj derbi utakmici”, poručio je Brnović.

Imao je i poruku za navijače..

“Znamo da su uvijek uz nas i nadam se da će ih doći što više kako bi nam pomogli da krenemo na pravi način. I svi vjerujemo da ćemo na kraju svi zajedno da se radujemo”, rekao je Brnović.

"Plavi" će sjutra odigrati posljednju prijateljsku utakmicu, a protivnik iza zatvorenih vrata će biti ekipa Iskre.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније