Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

28. 01. 2024. 17:41 >> 17:45

UBJEDLJIV TRIJUMF

Liverpul u osmini finala FA kupa, ovacije za Klopa

Fudbaleri Liverpula plasirali su se u osminu finala engleskog FA kupa, pošto su na svom terenu pobijedili Norič sa 5:2.

Bila je ovo prva utakmica nakon što je Jirgen Klop u petak saopštio da napušta klub na kraju sezone, te je u pravoj "liverpulovskoj" atmosferi, ekipa odigrala napadački i efikasno.

Strijelci za Liverpul bili su Kurtis Džons u 16, Darvin Nunjes u 28, Diogo Žota u 53, Virdžil Van Dajk u 63. i Rajan Gravenberh u petom minutu sudijske nadoknade vremena.

Golove za Norič postigli su Bendžamin Gibson u 22. i Borha Sainc u 69. minutu.

Pogledajte kako je izgledao početak utakmice, kada se "Enfildom" orilo YNWA za Jirgena Klopa.Nešto ranije, Votford i Sautempton odigrali su 1:1, tako da će morati da odigraju i revanš.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније