Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ Beta ]

13. 01. 2024. 21:01 >> 21:06

TREĆA LIGA

Duel Redinga i Port Vejla prekinut zbog ulaska navijača na teren

Utakmica engleske fudbalske treće lige između Redinga i Port Vejla prekinuta je danas u 16. minutu prvog poluvremena nakon što je oko hiljadu domaćih navijača upalo na teren u znak protesta protiv vlasnika kluba.

Reding je uputio apel navijačima da napuste teren ali oni su to odbili, i utakmica je prekinuta pri rezultatu 0:0.

"Potpuno smo svjesni i razumijemo frustracije naših navijača, ali moramo da ponovimo da ulazak na teren može dovesti i do sankcija za klub i do ličnih sankcija", naveo je klub u apelu.

Navijači Redinga su već dugo nezadovoljni vlasnikom kluba, kineskim biznismenom Daijem Joengom, optužujući ga za loše upravljanje finansijama.

Reding je ove sezone kažnjen sa oduzimanjem četiri boda zbog neplaćanja igrača na vrijeme.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније