Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р.

10. 12. 2023. 19:38 >> 19:47

PREMIJER LIGA

Totenhem na krilima Rišalisona slomio Njukasl

Fudbaleri Totenhema prekinuli su niz loših rezultata pošto su danas kao domaćini savladali Njukasl rezultatom 4:1.

Heroj Totenhema bio je dvostruki strijelac Rišarlison, koji se vratio u formu nakon povrede, dok je Son upisao dvije asistencije.

Totenhem je krenuo silovito i u 26. minutu je poveo, Son je prošao po boku, vratio pas kroz peterac, a tamo je na pravom mjestu bio Udogi za 1:0.

Son je i u 38. minutu pokazao koliko mu više odgovara kada igra na lijevom krilu, prelako je prošao Tripijea i kao na tacni proigrao Rišarlisona za 2:0.

Mogao je Totenhem lako i do trećeg gola, ali je Džoson u finišu promašio još jednu lijepu priliku za 3:0.

Totenhem je nastavio da melje i u nastavku. Na isteku časa igre, Pedro Poro je poslao sjajnu loptu koju je dočekao Rišarlison koji je matirao loše postavljenog Dubravku za 3:0.

U finišu utakmice Son je ponovo pobjegao, natjerao je Dubravku da ga obori i napravi jedanaesterac, a upravo je kapiten Totenhema uzeo loptu i pogodio sa 11 metara za ogromnih 4:0.

U nadoknadi vremena Njukasl je uspio da dođe makar do počasnog gola, poslije greške odbrane Totenhema, Vilson je proigrao Džoelintona koji je savladao Vikarija za 4:1.

Totenhem je sada peti sa 30 bodova, Njukasl je pao na sedmo mjesto sa 26 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније