Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р. [ Beta ]

05. 12. 2023. 12:45 >> 12:47

IZGUBIO MJESTO U PRVOM TIMU

Arteta želi da zadrži golmana Remsdejla

Trener fudbalera Arsenala Mikel Arteta rekao je da želi da golman Eron Remsdejl ostane u klubu, uprkos tome što je izgubio mjesto u prvom timu.

Prvi golman londonskog kluba je David Raja, koji je ovog ljeta došao na pozajmicu iz Brentforda.

Remsdejl je od početka septembra odigrao samo tri utakmice za Arsenal u svim takmičenjima, a mediji spekulišu da bi mogao da pređe u Njukasl, kao zamjena za povrijeđenog Nika Poupa.

"Želim Erona sa nama. Srećan sam što imao dvojicu veoma, veoma dobrih golmana i Eron ostaje kod nas. Želimo da budemo bolji i želimo da pojačamo ovo što već imamo. To je naša namjera", rekao je Arteta, prenio je Bi-Bi-Si (BBC).

Remsdejl je prošle sezone počeo svih 38 premijerligaških utakmica, bio je prvi izbor i na početku ove sezone počevši četiri prvenstvena meča, ali je u utakmici protiv Evertona 17. septembra Raja stao na gol i od tada je zadržao mjesto.

Od tada Remsdejl je odigrao dvije utakmice u Liga kupu i duel protiv Brentfora u Premijer ligi u kome Raja nije imao pravo nastupa.

Spekuliše se da je Njukasl zainteresovan pošto u januaru želi da dovede novog golmana poslije povrede Poupa. Trener Njukasla Edi Hau doveo je Remsdejla kada je radio u Bornmutu 2017. godine.

Upitan da li bi mogao da odbaci mogućonost odlaska Remsdejla u januarskom prelaznom riku, Arteta je odgovorio: "To neću uraditi nijednom igraču".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније