Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ MINA ]

26. 11. 2023. 23:00 >> 23:00

STUDENTSKA LIGA

Futsal: Građevinski fakultet maksimalan

Ekipa Građevinskog fakulteta sa maksimalnim učinkom završila je grupnu fazu YU Planet Studentske lige Crne Gore u futsalu.

Građevinski fakultet je u A grupi, u petom kolu, savladao Univerzitet Donja Girica 8:4 i četvrtim trijumfom izborio direktan plasman u polufinale.

Ekipa UDG-a je tim porazom ostala bez šansi za nokaut fazu takmičenja.

Plasman u četvrtfinale ovjerila je ekipa Pravnog fakulteta koja je bez većih problema slavila protiv Metalurško-tehnološkog fakulteta rezultatom 7:2.

U B grupi, bez pobjednika završen je duel Elektrotehničkog (ETF) i Ekonomskog fakulteta (5:5).

ETF je vodio 5:1, ali je u nastavku dozvolio rivalu, koji je ranije obezbijedio prvo mjesto i polufinale, da se vrati u meč i izjednači.

Bod ekipi ETF-a nije bio dovoljan za polufinale, pa će nokaut fazu početi iz četvrtfinala.

Polufinale izborio je Studentski dom Nikšić, koji je službenim rezultatom slavio protiv Biotehničkog instituta.

U drugoj ligi, druga ekipa Ekonomskog fakulteta slavila je u direktnom duelu za treće mjesto protiv ekipe Arhitektonskog fakulteta rezultatom 12:4.

Prve dvije pozicije zauzimaju Medicinski i ETF II.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније