Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

16. 11. 2023. 23:17 >> 23:42

ZASLUŽILI VIŠE U KVALIFIKACIJAMA

Radulović: Tek sada bodovi iz Kaunasa nose specifičnu težinu

Selektor crnogorskih fudbalera Midrag Radulović kazao je da ostaje žal što su Mađari u nadoknadi izborili plasman na EP, jer bi meč u Budimpešti bio kruna ove generacije.

Mađari su autogolom defanzivca Bugara Petkova u 97. minutu stigli do boda u Sofiji 2:2. Da su poraženi, meč u Budimpešti bi bio direktan duel za plasman na šampionat Evrope.

"Plan je bio da osvojimo šest bodova, ostaje nam sada teži dio posla u Budimpešti, sve čestitke ekipi za igru. Nije bilo lako u pripremi meča, jer su nam jako nedostajali Bakić, Savić i Marušić. I za reprezentacije sa širim fondom igrača, to bi bio hendikep. Pratili smo u meč iz Sofije, ostaje žal, jer bi meč u Budimpešti bio kruna generacije. Tek sada bodovi iz Kaunasa nose specifičnu težinu, ali u fudbalu nema nazad", kazao je Radulović.

Selektor je najavio igru na pobjedu u Budimpešti.

"Bili smo bolji od Mađara na svom terenu, idemo tamo da se nadigravamo i uvećamo bodovni saldo. Oni će biti rasterećeni, to je njihova prednost", istakao je selektor.

On se osvrnuo na partiju Edvina Kuča i istakao da je ekipa zaslužila veći bodovni saldo u ovim kvalifikacijama.

"Čestitam Kuču na partiji, dugo smo tragali za jednim takvim igračem, koji bi igrao zajedno sa Jankovićem. Imamo i igrače iz mlade reprezentacije, koji kucaju na vrata prvog tima, fudbal u Crnoj Gori i dalje živi, iako ga mnogi osporavaju. Zaslužili smo mnogo više bodova u ovom ciklusu", zaključio je selektor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније