Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р.

19. 10. 2023. 11:19 >> 11:19

NAKON POVREDE

Nejmar: Najgori trenutak u karijeri

Poslije teške povrede zadobijene na utakmici protiv Urugvaja, Nejmar se oglasio na društvenim mrežama. Jedan od najboljih fudbalera na svijetu pokidao je prednje ukrštene ligamente koljena.

Brazilac je priznao da mu nikada nije bilo teže, da mu slijedi nova operacija, ali da vjeruje u oporavak.

“Ovo je veoma tužan trenutak, najgori momenat u mojoj karijeri. Znam da sam jak, ali ovog puta će mi trebati još više mojih ljudi. Nije lako proći kroz povredu i operaciju, ali zamislite kako je proći kroz sve to ponovo, četiri mjeseca poslije iste povrede, poslije dugog oporavka. Imam vjeru, čak i previše. Ali, snagu ostavljam u rukama Božijim, da on obnovi moju. Hvala vam na porukama podrške”, poručio je Nejmar.

Nejmaru slijedi pauza između šest i devet mjeseci.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније