Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

16. 10. 2023. 15:04 >> 15:04

SMANjITI GREŠKE

Novović: Protiv Albanije moramo biti koncentrisani svih 90 minuta

Pomoćni trener mlade fudbalske reprezentacije Milivoje Novović kazao je da ekipa mora biti koncentrisana svih 90 minuta, ukoliko želi da se iz Albanije vrati sa pobjedom.

Naša selekcija igra sjutra sa Albanijom u meču trećeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Poslije dva kola tim Nikole Rakojevića ima polovičan učinak.

"Albanija je kvalitetan rival, koja ima igrače u Seriji A i u Engleskoj. Startovali su dobro, biće motivasani da nastave tako. Moramo biti disciplinovati i koncentrisani svih 90 minuta,ukoliko želimo povoljan rezultat. Ova generacija je već jednom pobijedila Albaniju, ne vidim zašto to ne bismo ponovili", kazao je Novović.

On je istakao da ne smiju da ponove greške iz duela sa Švajcarcima, koji smo izgubili 4:2.

"Utakmica protiv Švajcarske nam je pokazala da protiv tako jakog protivnika ne smijete da pravite greške i poklanjate golove. Međutim, pokazali smo u tom meču da imamo kvalitet, postigli smo da lijepa gola", kazao je Novović.

Utakmica počinje u 14.30, uz prenos na TVCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније