Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

15. 10. 2023. 17:20 >> 17:21

"POMIJEŠANA OSJEĆANjA"

Kralj za TVCG: Srbija favorit, ali Crna Gora ima svoje adute

Sportski direktor Partizana i nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Ivica Kralj kaže da je Srbija favorit, ali da Crna Gora ima svoje šanse u Beogradu, u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

"Nažalost samo jedna reprezentacija će ići na Evropsko prvenstvo. Što se Srbije tiče, poslije kvalifikacija za Mundijal sve je bilo idealno, očekivali smo da će tamo napraviti bolji rezultat. Međutim, od Katara pa kroz kvalifikacije forma je u padu, zaključno sa ova dva poraza od Mađarske. Situacija se zakomplikovala, ali to je sport", kazao je Kralj u emisiji "Sportsko popodne" TVCG i dodao:

"Srbija igra kući i favorit je, ali činjenica je da i Crna Gora sama odlučuje o svom plasmanu. Ubijeđen sam da će biti neizvijesna utakmica".

Ističe da je veoma upoznat sa kvalitetima "sokola", te da prati i crnogorsku ligu.

"Upoznat sam sa kvalitetom crnogorske reprezentacije, sa samom vašom ligom. U Partizanu je uvijek bilo i biće crnogorskih igrača", ističe Kralj.

Kao neko ko je rođen u Tivtu, ali već preko 30 godina živi u Beogradu, neće mu biti lako da se odluči za koga da navija u utorak veče.

"Osjećanja su pomiješana, ja sam od 14 godine u Beogradu, došao sam iz Tivta. Za mene je ovo prije svega duel prijatelja", kaže nekadašnji sjajni golman.

Partizan je prethodnih godina bio u sjenci Zvezde, ali trenutno je lider na tabeli. Kralj vjeruje da se ove sezone može prekinuti vladavina "vječitog rivala".

"Zvezda je dominirala prethodnih godina, ali bilo je perioda i kada smo mi imali šest titula u nizu. Tako je to u fudbalu. Ovo je bio sada prvi prelazni rok da sam mogao na miru da sklopim ekipu. Finansijska situacija nije sjajna i u skladu sa tim se ponašamo i djelujemo. Ipak, i pored svega mislim da smo napravili dobru ekipu. Dobro smo startovali, ima još puno da se igra, ali optimista sam", zaključio je Kralj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније