Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Beta ]

15. 10. 2023. 14:17 >> 14:17

PONUDA RETKLIFA OSTAJE NA SNAZI

Katarski šeik odustao od kupovine Mančester junajteda

Katarski šeik Jasim bin Hamad Al Tani povlači svoju ponudu za kupovinu fudbalskog kluba Mančester junajted, javila je agencija Asošijeted pres.

Šeik Jasim je bio jedan od glavnih kandidata za preuzimanje legendarnog fudbalskog kluba koji je stavljen na prodaju prošle godine.

Zajedno sa britanskim milijarderom Džimom Retklifom, katarski bankar je bio jedan od dva ponuđača koji su javno izjavili da žele da preuzmu Junajted od porodice Glejzer.

Međutim, skoro godinu dana otkako su raspisane ponude, šeik Jasim je obavijestio sadašnje vlasnike Junajteda da povlači svoju ponudu, rekao je izvor AP-a.

Isti izvor je naveo da je ponuda katarskog šeika skoro duplo veća od trenutne tržišne vrednosti Junajteda od 3,2 milijarde dolara.

Ponuda Retklifa ostaje na snazi, iako je ranije najavio da je spreman da prihvati i manjinski udio u klubu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније