Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

11. 10. 2023. 10:08 >> 10:10

PODGORICA I DANILOVGRAD DOMAĆINI TURNIRA

Omladinci danas protiv Engleske na startu kvalifikacija

Fudbalska reprezentacija Crne Gore, do 19 godina, igraće danas u Podgorici protiv Engleske utakmicu prvog kola preliminarne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Na turniru grupe 12, koji će biti igran u Podgorici i Danilovgradu, osim Crne Gore i Engleske, igraće i reprezentacije Austrije i Velsa.

Goran Perišić, selektor crnogorske reprezentacije, smatra da je grupa teška ali da će dati sve od sebe.

"Drago mi je da smo prvi put domaćini ovakvog kvalifikacionog turnira i da ćemo imati priliku da ugostimo tri jake selekcije. Dosta teška grupa, ali imamo svoj zacrtani plan, a to je da probamo da osvojimo jedno od prva dva mjesta. Biće teško, ali teren je jedino mjerilo. Pokušaćemo da damo sve od sebe", rekao je selektor Perišić.

Utakmia Crna Gora - Engleska počeće u 18 sati na DG areni, a turnir će, tri sata ranije u Danilovgradu, otvoriti duel Austrije i Velsa.

Crnogorsku selekciju 14. oktobra na Gradskom stadionu očekuje duel sa Austrijom, dok će joj tri dana kasnije na istom terenu rival biti Vels.

Elitnu rundu kvalifikacija izboriće dvije prvoplasirane selekcije, kao i najbolja trećeplasirana iz neke od 13 grupe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније