Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р.

07. 10. 2023. 15:31 >> 15:31

PITANjE JE VREMENA

Murinjo: Sigurno ću jednog dana raditi u Arabiji

Portugalski trener, slavni Žoze Murinjo, izjavio je gostujući na egipatskoj televiziji da očekuje angažman u Saudijskoj Arabiji narednih godina.

On je za stanicu "MBC Egypt TV", čiji su vlasnici inače Saudijci, rekao da je samo pitanje vremena kada će preuzeti neki od klubova u Saudijskoj Arabiji.

Njegov sunarodnik Kristijano Ronaldo zimus je prvi napravio takav korak, za nevjerovatan novac se preselio u Al-Nasr, a Murinjo bi, kaže, krenuo tim putem u buduće vrijeme.

"Ići ću u svakako Saudijsku Arabiju u slobodno vrijeme, ali sam ubijeđen da ću jednog dana raditi tamo. Ne znam kada, ali sam prilično siguran da će se to desiti", rekao je Murinjo.

Portugalski trener prolazi kroz turbulentan period u Romi jer ekipa posrće na startu nove sezone pa nije baš ni najsigurniji da li će naredno kolo dočekati kao trener Vučice.

"Za sada sam posvećen Romi i želim dati sve od sebe klubu, do posljednjeg dana. Niko ne zna šta donosi sjutra, ali ću definitivno raditi jednog dana u Saudijskoj Arabiji", ponovio je svoju želju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније