Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

06. 10. 2023. 15:37 >> 15:38

PRED MEČ SA ARSENALOM

Janković: Igraćemo na pobjedu

Vladimir Janković, šef stručnog štaba Sutjeske, i defanzivac Marko Vučić iznijeli su očekivanja pred sjutrašnje gostovanje ekipi Arsenala u Tivtu u okviru 12. kola Prve crnogorske lige.

Vučić smatra da je Arsenal u dobroj formi a da je cilj Sutjeske pobjeda.

"Oni su smjenom trenera ostvarili četiri boda iz dva kola. Sigurno da im je to dobar motiv da i protiv nas odigraju jednu kvalitetnu utakmicu. Mi smo u zadnja dva kola uzeli samo jedan bod i ova nam je utakmica prekretnica da moramo da ostvarino pobjedu. Ima još bodaova da se igra i dosta je bodova u opticaju, mi se nadamo da ćemo od narednog kola startovati pobjedom i da ćemo tako nastaviti", rekao je Vučić.

Sutjeska je u prošlom kolu poražena od ekipe Mornara i od početka sezone ne mogu da ostvare željene rezultate. 

"Naša filozofija i pristup će biti kao i do sada. Igramo na pobjedu, nekad vam se da, nekad ne. Mogu samo da apostrofiram prošlu utakmicu koja je primjer da neđe đe ste dominante i đe imate više od igre na kraju izgubite utakmicu. Nije ni prvi ni zadnji put u fudbalu da se takve stvari dešavaju. Ništa to nije nenormalno, dešava se. Imate i dan kada vam je loše, kada ne ide", rekao je Janković i dodao:

"Što se tiče naredne utakmice spremni smo i pripremljeni da izađemo i zatvorimo ovaj ciklus pred reprezentativnu pauzu pozitivnim rezultatom. Znamo da nas čeka jedan dobar, organizovan protivnik koji je promijenio trenera. U svakom slučaju ne smijemo d izgubimo ono na čemu mi insistiramo a to su upravo naš pristup i zalaganja".

Meč Arsenal-Sutjeska igra se sjutra od 15:00h a prenos možete pratiti na RTCG.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније