Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

05. 10. 2023. 14:49 >> 14:48

POSTAJE NOVI SPORTSKI DIREKTOR AL NASRA

Legenda se vraća fudbalu: Del Pjero stiže kod Ronalda u S. Arabiju

U Saudijsku Arabiju, tačnije Al Nasr mogla bi da stigne još jedna fudbalska legenda, doduše bivša. Riječ je o Alesandru Del Pjeru, koji bi prema spekulacijama, mogao da postane novi sportski direktor kluba iz Rijada.

Proslavljeni igrač Juventusa nije obavljao nijednu trenersku ili neku drugu funkciju u svijetu fudbala otkako je završio karijeru 2015. godine, a uglavnom je radio kao stručni konsultant.

Prošlog mjeseca, Del Pjero je započeo kurs kako bi dobio UEFA Pro Licencu, najviši trenerski sertifikat u Evropi.

Del Pjero je u iskušenju da ode u Saudijsku Arabiju kako bi postao novi sportski direktor Al Nasra.

Saudijska Arabija je sve više počela da ulaže u svijet fudbala, počevši od potpisivanja ugovora sa Kristijanom Ronaldom u januaru, a sve je nastavljeno tokom ljetnjeg prelaznog roka kada su brojne fudbalske zvijezde i pojedina zvučna trenerska imena otišla na Bliski Istok, a isto se planira i sa najbljim evropskim sudijama.

Sve ovo bi moglo da rezultira domaćinstvom Svjetskog prvenstva 2034. pošto je Saudijsaka fudbalska federacija najavila kandidaturu za taj Mundijal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније