Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

02. 10. 2023. 22:40 >> 22:41

LIGA ŠAMPIONA

Inzagi: Benfika je veoma zahtjevan protivnik, moramo dati sve od sebe

Trener milanskog Intera, Simone Inzagi, rekao je pred meč sa Benfikom da će morati da daju sve od sebe da bi ostvarili pozitivan rezultat protiv kluba iz Lisabona.

Inzagi je, takođe, poručio da očekuje da će portugalski klub igrati u sličnom stilu kao kada su se dva tima sastala prošle sezone u četvrtfinalu Lige šampiona.

Ni jedni ni drugi nijesu idealno startovali u grupnoj fazi. "Neroazuri" su igrali neriješeno 1:1 sa Real Sosijedadom, dok je Benfika poražena od Salzburga 2:0.

"Benfika je pobijedila sve utakmice osim jedne, baš kao i mi. Imaju iste principe kao i prošle sezone. Izgubili su prvu utakmicu u Ligi šampiona, ali su imali mnogo šansi, iako su imali igrača manje, zaslužili su drugačiji rezultat", rekao je Inzagi.

Trener Intera dobro zna od koga prijeti najveća opasnost po gol njegove ekipe.

"Benfika ima novog čuvara i Di Mariju. Promijenili su neke igrače, ali imaju iste principe. Znamo da će nam trebati intenzivna utakmica", istakao je Italijan i dodao:

"Oni su veoma intenzivan tim. Odlično pokrivaju svaki dio terena. Takođe ćemo morati da budemo inteligentni u pogledu načina na koji se nosimo sa različitim trenucima meča. Oni su sjajan tim u posjedu, tako da ćemo morati da znamo kako da čitamo trenutke", jasan je trener milanskog kluba.

Inzagi se osvrnuo i na težinu grupe, ali i šansama da se njegova ekipa nađe u nokaut fazi ovog takmičenja, u kojem su prošle sezone stigli do finala.

"Grupa je veoma izbalansirana, tako da ćemo morati da prođemo veoma dobro u domaćim mečevima, a zatim i da dobijemo koliko možemo iz dva preostala gostovanja", zaključio je Inzagi.

Duel između Intera i Benfike na "Đuzepe Meaca" stadionu počeće u 21 sat.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније