Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

02. 10. 2023. 21:37 >> 21:38

LIGA ŠAMPIONA

Tuhel: Kopenhagen nije ekipa za potcjenjivanje

Trener minhenskog Bajerna, Tomas Tuhel, rekao je pred duel sa Kopenhagenom uoči utakmice Lige šamppiona da u ovo takmičenju nema lakih protivnika i da neće potcijeniti šampiona Danske, te da žele da prekinu njihov pozitiva niz na domaćem terenu.

Bajern je u prvom kolu slavio u derbiju protiv Mančester Junajteda 4:3, iako su mogli ubjedljivije da pobijede.

"Nijesmo zabrinuti. Sve to analiziramo i donosimo zaključke o kojima ćemo razgovarati sa timom", rekao je Tuhel na konferenciji za novinare i dodao:

"Pokušavamo da razvijemo bolji plan i ispunimo ga. Još uvijek nalazimo način da uđemo u utakmice, što je pozitivno. Držaćemo se pozitivnih stvari", poručio je trener Bajerna.

Tuhel je izrazio poštovanje prema svim timovima Lige šampiona i rekao da se Kopenhagen ne može shvatiti olako.

"Očekujemo Kopenhagen u formaciji 4-3-3. Veoma su kompaktni, veoma opasni u kontri, a mi očekujemo mješavinu dugih lopti i igre u dodavanju", dodao je Njemac koji se osvrnuo na karakteristike protivnika.

"Postoji velika brzina, sa mnogo pokretljivih i brzih igrača naprijed. U veznom redu imaju fizički jake igrače, bekovsku četvorku sa centralnim bekovima koji vole da igraju i golmana (Kamil Grabara) sa koji ima odlične duge lopte".

Tuhel je napomenuo da Kopenhagen ima dobar domaći rekord na "Parken" stadionu, budući da nijesu doživjeli poraz u kvalifikacijama. Međutim, pretrpjeli su dva neuspjeha u domaćem prvenstvu, čime su pokazali da imaju slabosti i na svom terenu.

"Želimo da budemo prvi tim koji je pobijedio Kopenhagen u gostima u ovom takmičenju, ali njihov rekord na domaćem terenu govori mnogo o njihovom kvalitetu", zaključio je Tuhel.

Bajern je prvi u grupi A nakon što su Kopenhagen i Galatasaraj odigrali neriješeno 2:2 u Istanbulu, iako je danski tim imao prednost od dva gola do pred sam kraj meča.

Sjutrašnji duel na "Parken" stadionu počeće u 21 sat.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније