Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

01. 10. 2023. 21:21 >> 21:46

NAKON PORAZA OD DEČIĆA

Milinković: Ne možemo da budemo zadovoljni

Fudbaleri Budućnosti poraženi su večeras od ekipe Dečiča u derbiju kola rezultatom 0:2. Mladen Milinković, šef stručnog štab Budućnosti, rekao je da ne mogu da budu zadovoljni.

Budućnost je upisala drugi poraz ove sezone a u prošlom kolu je odigrala neriješeno sa ekipom Mladosti (2:2).

„Prije svega, želim da čestitam Dečiću na pobjedi, iskoristio je svoje šanse i kada se sve pogleda i ono što stalno pričam da je u fudbalu najbitnije postići gol, a protivnik je postigao dva“, rekao je Milinković i dodao...

„Mi svakako ne možemo da budemo zadovoljni rezultatom, a ne možemo da budemo zadovoljni ni činjenicom da već u drugoj utakmici promašujemo penal. Posebno u momentima kada možemo da se vratimo u utakmicu ili je prelomimo. Ispostavilo se da su nas ta dva promašena jedanaesterca koštala dosta bodova“.

Trener Budućnosti smatra da im reprezentativna pauza nije prijala.

„Objektivno, poslije pauze nismo ostvarili ni bodovni, ni rezultatski učinak kao što smo planirali. Zbog toga, ne smijemo da napravimo kiks protiv Rudara u posljednjoj utakmici pred pauzu i moramo da se vratimo pobjedama“.

Budućnost u derbiju sa Dečićem nije mogla da računa na: Luku Mirkovića, Vladana Adžića, Ivana Bojovića i Tonćija Mujana.

„Možemo da se tješimo da su nam falili neki igrači, da neki nisu bili spremni, ali sve je to fudbal i sve je to dio posla. Ono što nas malo brine je činjenica što igrači koji su dobili danas šansu, pa čak i oni koji su ih zamijenili, nisu doprinjeli onoliko koliko smo očekivali da će doprinjeti“, rekao je Milinković.

Miličković smatra da prije reprezentativne pauze moraju da naprave dobar rezultat.

„Treba da se vratimo što prije, da napravimo jedan dobar rezultat kako bismo na pauzu otišli koliko, toliko zadovoljni. Mada, objektivno ne možemo da budemo zadovoljni sa septembrom kako smo prošli rezultatski“, zaključio je Milinković.

Budućnost je izgubila i prvo mjesto na tabeli i sa 19 bodova je drugoplasirana dok je Dečić preuzeo vrh sa bodom više.Trećeplasirani su Petrovac i Jezero sa 17 osvojenih bodova. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније