Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

30. 09. 2023. 11:57 >> 11:57

PONOVO U ITALIJI

Gomez predstavljen u Monci: Obećao sam Galijaniju da ću doći

Argentinski fudbaler, Alehandro "Papu" Gomez, zvanično je potpisao ugovor sa Moncom do kraja sezone, a u klub stiže kao slobodan igrač. Ističe, da je imao predloge iz inostranstva, ali da je čekao ponudu iz Italije, koja se na kraju i desila.

Gomez je otkrio da je imao ponude drugih klubova, ali je očekivao da mu stigne predlog iz Italije, gdje je prethodno proveo devet i po godina karijere, a to mu se ostvarilo.

"Odbio sam mnoge predloge iz inostranstva, jer sam čekao ponudu iz Italije. U ovoj zemlji se osjećam kao kod kuće, što je važno i srećan sam. Za mene je italijansko prvenstvo uvijek bilo među tri najbolja na svijetu", započeo je Gomez.

Međutim, uticaj direktora Monce, Adrijana Galijanija, bio je glavni faktor u postizanju dogovora.

"Imam poseban odnos sa Adrijanom, znamo se mnogo godina. Prije nekoliko godina, kada smo doručkovali na Ibici, obećao sam mu da ću jednog dana doći u Moncu. Bila je to sudbina", poručio je Argentinac, koji je ugovor sa klubom potpisao na dan kada je 87. rođendan trebalo da proslavi bivši predsjednik Monce, Silvio Berluskoni.

"Volio bih da sam ga upoznao, danas je tužan dan, ali on će nas posmatrati odozgo", zaključio je Gomez.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније