Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

28. 09. 2023. 21:21 >> 21:25

SARADNjA DO KRAJA SEZONE

Povratak u Seriju A: Papu Gomez potpisuje za Moncu

Argentinski fudbaler, Alehandro "Papu" Gomez, dogovorio je saradnju sa čelnicima Monce i sjutra će biti podvrgnut ljekarskim pregledima, prenosi "Skaj Sport".

Gomez je posljednjeg dana prelaznog roka raskinuo ugovor sa Seviljom i od tada je slobodan igrač, iako je imao ponude iz Saudijske Arabije i Francuske. Prelazni rok je zatvoren, ali klubovi i dalje mogu da dovode igrače koji su bez ugovora.

Ovaj 35-godišnji argentinski reprezentativac je veći dio svoje karijere proveo u Italiji, igrajući prvo za Kataniju od 2010-13, a zatim i za Atalantu od 2014. do 2021. godine gdje je pružao najbolje partije.

U Sevilju je stigao u januaru prije dvije godine, nakon svađe sa trenerom Atalante, Đan Pjerom Gasperinijem. Za klub iz Bergama je odigrao 252 takmičarske utakmice, postigao je 59 golova i upisao 72 asistencije.

Bio je član reprezentacije Argentine koja se u Kataru okitila titulom svjetskog šampiona.

Monca je već dovođena u vezu sa Gomezom ranije ove sezone, ali je sada prinuđena da ga dovede, nakon što je Đanluka Kaprari doživio povredu prednjih ukrštenih ligamenata, zbog koje će biti van terena šest mjeseci. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније