Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

28. 09. 2023. 15:20 >> 15:20

NAKON ISPADANjA U LIGA KUPU

Gvardiola: Bili bismo i više nego zadovoljni s trostrukom krunom

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola kazao je da njegov klub nije planirao da ove sezone juri trofeje u svim takmičenjima u kojima učestvuje, prenosi Skaj sports.

Siti je prošle sezone osvojio titulu u Premijer ligi, FA kup i Ligu šampiona. "Građani" su sinoć eliminisani u 1/16 finala engleskog Liga kupa, pošto su u gostima poraženi od Njukasla 1:0.

"Mislite da su cilj bile četiri titule? Iskreno, zaista nisu. Bili bismo i više nego zadovoljni s trostrukom krunom. Naša su očekivanja visoka, ali ne toliko visoka da ne bismo bili zadovoljni sa tri titule", rekao je Gvardiola.

On nije bio zadovoljan suđenjem Krisa Kavanoa...

"Ne znam koliko su prekršaja oni napravili, koliko smo ih imali mi i koliko je žutih kartona podijeljeno. Emocije su prisutne tokom utakmice. Poštujem sudije i njihov posao. Zaslužio sam žuti karton", kazao je španski stručnjak.

On je na meču sa "svrakama" odmorio Halanda, Vokera i Dijasa.

"Mislim da su Kajl i Erling odigrali već dosta minuta, a pred nama je još mnogo utakmica. Palo mi je na pamet da uvedem Halanda u posljednjih 10 ili 15 minuta, ali sam odlučio da to ne uradim", zaključio je Gvardiola.

Mančester siti će u narednom kolu Premijer lige gostovati Vulverhemptonu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније