Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р.

26. 09. 2023. 19:55 >> 20:39

LIGA NACIJA

Poraz fudbalerki od Azerbejdžana

Fudbalerke Crne Gore poražene su od Azerbejdžana 1:0, u drugom kolu Lige nacija u Podgorici.

Gol odluke viđen je u 85. minutu, Dijana Mamadova je prvo pogodila stativu, a dvije naše igračice neshvatljivo su propustile odbijenu loptu, nakon čega ju je prihvatila Naličan Parlak i efektnim udarcem savladala našu golmanku.

Crna Gora je u većem dijelu meču bila bolji rival, imala nekoliko velikih šansi, ali Armisa Kuč u 46. i 90, Slađana Bulatović u 68. i Maša Tomašević u nadoknadi nijesu uspjele da savladaju Aitaj Šarifovu.

"Tvrda utakmica, kao što smo i očekivali. Rekao sam i prije meča da Azerbejdžan igra na rezultat, a na kraju se ispostavilo tako. Mislim da smo bili bolji, imali inicijativu tokom čitavog meča, gol primili iz jedne šanse. Djevojke su odradile najbolje što mogu. Sigurno smo mogli da damo gol, ali nismo uspjeli. Idemo dalje, ostale su još četiri utakmice. Mislim da će ovaj tim osvajati još dosta bodova", rekao je selektor Mirko Marić nakon utakmice.

U drugom meču grupe Kipar je pred svojim navijačima savladao Farska Ostrva 1:0.

Crna Gora će u narednom kolu, 27. oktobra, biti gost Kipra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније