Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р.

25. 09. 2023. 12:11 >> 12:11

PROBLEMI U AL HILALU

Sukob Nejmara i Žesusa, umalo i fizički obračun

Iako je Al Hilal veoma dobro otvorio sezonu u šampionatu Saudijske Arabije, postoje ozbiljne trzavice unutar tima, i to između Žesusa i Nejmara.

Kako piše španski "Mundo deportivo", Brazilac Nejmar je ušao u ozbiljan sukob sa trenerom Žoržom Žesusom, a umalo je došlo i do fizičkog obračuna.

Igrači su na treningu prisustvovali konfliktu, a kome je prethodila javna osuda igre Nejmara od strane Žesusa na konferenciji za medije.

Portugalski trener je izneo niz primjedbi, na koje je brazilski superstar odreagovao burno poslije remija Al Hilala protiv Navbahora iz Uzbekistana u azijskoj Ligi šampiona.

Kako to obično biva u klubovima gdje se vrti ogroman novac, staće se na stranu najplaćenijeg igrača, pa bi sve moglo da rezultuje smjenom Žesusa.

"Nejmar se umalo potukao sa Žesusom nakon remija u azijskoj Ligi šampiona i odmah nakon toga zatražio je njegovu smjenu od čelnika kluba. Brazilac se nije proslavio u tom meču, ispromašivao se i rizikovao crveni karton, pa je zbog toga u svlačionici došlo do rasprave. Trener Žesus mu je oštro zamjerio, a prema izvještajima medija, umalo je došlo do fizičkog sukoba. Direktori Al Hilala sastali su se sa trenerom i upozorili ga da bi uskoro mogao da dobije otkaz ako ne popravi stanje u klubu", navodi "Mundo Deportivo".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније