Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

21. 09. 2023. 17:58 >> 17:58

BLISTA NA STARTU SEZONE

Belingem: Brzo sam se prilagodio na Real, to je veliki klub

Engleski fudbalski reprezentativac Džud Belingem kazao je danas da se brzo adaptirao na Real i dodao da je tek kada je zaigrao za Madriđane shvatio koliko je to veliki klub .

Belingem (20) je u ljetnjem prelaznom roku stigao iz Borusije Dortmund za 103 miliona eura. On je ove sezone na šest utakmica za madridski klub postigao šest golova.

"Iskreno ne znaš koliko je Real veliki i masivan dok ne postaneš dio njega - to je zaista nevjerovatno", izjavio je Belingem, prenose španski mediji.

Englez je u srijedu golom u nadoknadi donio pobjedu Realu protiv Uniona na meču prvog kola Lige šampiona. To je bilo treći put ove sezone da donosi trijumf madridskom klubu u finišu utakmica.

"Uglavnom sam stidljive prirode, ali ovdje sam se veoma lako prilagodio. Uvijek imam osmjeh na licu", naveo je Belingem.

Real je trentno lider na tabeli La Lige sa 15 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније