Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

19. 09. 2023. 22:54 >> 22:55

LIGA ŠAMPIONA

Zvezda odolijevala, ipak pala u nastavku

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Mančester Sitija u utakmici grupe H na startu nove sezone u Ligi šampiona.

"Crveno-bijeli" su odolijevali u prvom poluvremenu favorizovanom protivniku i igrali disciplinovano u odbrani, a Mančester je propuštao svoje šanse, preko Akea i Halanda.

U prvom dijelu igre istakao se i golman Zvezde, Omri Glazer koji je imao čak pet odbrana.

Nagrada za hrabru igru stigla je u nadoknadi kada je Mirko Ivanić uposlio Osmana Bukarija, Rodri nije dobro napravio ofsajd zamku, ali je gol u prvom trenutku bio poništen.

Nakon gledanja VAR snimka, odluka je preinačena i Zvezda je sa prednošću otišla na odmor.

Međutim, Siti je jako ušao u drugom poluvremenu i odmah izjednačio. Dobro su kombinovali Haland i Alvarez koji je pretrčao Glazera u šesnaestercu i posalo loptu u mrežu.

"Građani" su nastavili da ređaju šanse, prvo preko Vokera kome je poništen gol u 53. minutu zbog ofsajda, a onda i Alvareza tri minuta kasnije, ali se Zvezda odbranila uz dosta sreće.

Ipak, Siti je ubrzo materijalizovao novu šansu, Alvarez je izveo slobodan udarac sa lijeve strane, Glazer je nespretno "boksovao" loptu i proslijedio je u sopstvenu mrežu.

Građani su do kraja meča postigli još jedan gol, Rodri je sjajno plasirao loptu u dalji ugao i riješio pitanje pobjednika. Domaći su do kraja imali još nekoliko šansi, ali se rezultat nije mijenjao.

U okviru iste grupe, Lajpcig je ranije danas savladao Jang Bojs 3:1.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније