Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш. [ Beta ]

19. 09. 2023. 11:40 >> 11:40

OD NOVIH VLASNIKA

Everton dobio na pozajmicu nekoliko desetina miliona funti

Fudbalski klub Everton dobio je na pozajmicu nekoliko desetina miliona funti od potencijalnih novih vlasnika, kompanije 777 Partners iz Majamija.

Nije poznato koliko je američka kompanija pozajmila Evertonu, ali taj iznos će pomoći klupskom kratkoročnom kapitalu i izgradnji novog stadiona, prenio je Bi-Bi-Si (BBC).

Kompanija 777 Partners je u petak pristala da kupi 94 odsto udjela koje je do sada imao vlasnik kluba Farhad Moširi.

Grupa 777 u potpunosti želi da preuzme Everton, a to će se dogoditi kada se ispune svi uslovi Premijer lige, što bi moglo da potraje nekoliko mjeseci.

Uprkos investicijama od više od 750 miliona funti od 2016. godine, navijači Evertona su nezadovoljni vlasnicima kluba. Prošle sezone su na Gudison Parku održali protest i zatražili da Moširi i uprava napuste klub.

U prvih pet kola u Premijer ligi Everton je osvojio samo bod i zauzima 18. mjesto na tabeli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније