Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р.

16. 09. 2023. 15:52 >> 15:52

NAKON REMIJA

Kriza u Bajernu, igrači ljuti na Tuhela

Evropski fudbalski velikan Bajern iz Minhena je u velikim problemima.

Vidjelo se to i sinoć tokom derbija protiv Bajer Leverkuzena, a da definitivno ne cvjetaju ruže na Alijanc areni potvrdile su izjave dvojice igrača koji su napali trenera Tomasa Tuhela.

Prvi je progovorio kapiten, Džošua Kimih kojeg je Tuhel zamijenio u 60. minutu, a sjajni vezista nije krio nezadovoljstvo. Pitali su novinari njemačkog reprezentativca da li je povreda “kriva” za izmjenu.

“Da li je povreda razlog mog izlaska? To je pitanje za trenera“, prokomentarisao je Kimih.

Nakon derbija četvrte runde Bundeslige oglasio se i Matijas de Liht. Holandski štoper je ljut što nije započeo nijedan meč od dolaska Kim Min Džaea koji igra u paru sa Dajoom Upamekanom.

“Šta da kažem povodom prilika koje ne dobijam? Ne igram koliko bih volio, to je užasno i naravno da nisam zadovoljan. Podrazumijeva se da želim da budem na terenu“, rekao je De Liht.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније