Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р.

16. 09. 2023. 12:28 >> 12:28

NAON REMIJA

Tuhel: Boli kada primite gol u finišu

Bajern Minhen je i dalje neporažen ove sezone, ali kao i u finišu prošle sezone i dalje ne djeluje kao tim za velika djela. Bavarski gigant sinoć je remizirao sa Bajer Leverkuzenom (2:2), a bez pobjede je ostao u finišu meča.

“Uvijek boli kada primite gol tako kasno na utakmici. Bio je to pošten rezultat na osnovu viđenog na terenu, ali naravno – uvijek želite tri boda”, rekao je nakon meča trener Bajerna Tomas Tuhel.

Stručnjak koji je 2021. sa Čelsijem bio šampion Evrope zna da njegovi momci moraju bolje.

“Imali smo problema da budeko kompaktni. Moramo više da ‘grizemo’, da se više ulazimo u individualne bitke”, jasan je Tuhel.

Nakon četiri meča u Bundesligi Bajern i Bajer na vrhu tabele dijele prvo mjesto sa 10 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније