Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

14. 09. 2023. 15:19 >> 16:20

NAKON OTKAZA I TUŽBE

Bonući: Iz Juventusa šire laži o meni

Leonardo Bonući, fudbaler Uniona, rekao je da se nakon njegovog odlaska iz Juventusa šire laži o njemu.

Bonući je prije nekoliko mjeseci dobio otkaz u Juventusu. Nakon otkaza odlučio je da tuži klub u kojem je proveo mnogo godina i bio kapiten.

"Čitam i slušam nevjerovatne laži koje se iz Juventusa šire o meni. U tome prednjači trener Masimilijano Alegri. Nije istina da mi je u oktobru prošle i februaru ove godine rečeno da klub želi da odem na kraju sezone. To mi je saopšteno tek 13. jula, kada su mi kući došli direktori Đovani Mana i Kristijano Đuntoli i obavjestili me da više nisam član tima", rekao je Bonući i dodao:

"Objasnili su mi da moja prisutnost u ekipi potkopava njen rast. Klub me je ponizio iako sam za njega odigrao više od 500 utakmica. To su mi uradili dva mjeseca pošto sam čelnicima kluba rekao da sam spreman da ostanem u Juventusu kao peti ili šesti izbor na poziciji štopera kako bih pomogao mladim igračima".

Bonući se zahvalio svima koji su mu pružili podršku.

"Želim da zahvalim brojnim fudbalerima koji su me pozvali i izrazili mi podršku zbog ogromnog nepoštovanja Juventusa prema meni. Pirlo, Bufon, Kjelini i novi selektor Italije Lučijano Spaleti su samo neki od njih. Kada smo kod selektora, moja želja i plan je da igram za Italiju na EP 2024. godine", rekao je Bonući.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније