Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

05. 09. 2023. 14:39 >> 14:39

PRENOSE BRITANSKI MEDIJI

Gvardiola bi mogao da postane selektor?

Evropsko fudbalsko prvenstvo 2024, biće vjerovatno posljednje takmičenje za Gereta Sautgejta na kormilu reprezentacije Engleske, budući da mu na kraju te godine ističe aktuelni ugovor.

S tim u vezi, Fudbalski savez Engleske već polako razmišlja o Sautgejtovom nasljedniku, a jedno ime bi izazvalo pravi bum na Ostrvu.

Kako prenosi novinar "Dejli Mejla", Sami Mokbel, to bi mogao biti aktuelni menadžer Mančester Sitija, Pep Gvardiola.

Španac je već najavio da će, kada mu istekne ugovor sa "Građanima" za dvije godine, tražini novi posao, jer, kako sam kaže, želi da proba nešto novo.

U svojoj trenerskoj karijeri Gvardiola nikada nije predvodio nijednu reprezentaciju.

Sa druge strane, postoji mogućnost da klupu "Gordog albiona" preuzme Sarina Vigman, selektorka ženske fudbalske reprezentacije Engleske, koja je na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu sa selekcijom stigla do finala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније