Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

04. 09. 2023. 12:47 >> 12:47

BORE SE PROTIV NASILjA NAD ŽENAMA

Španska Fondacija protiv dolaska Grinvuda u Hetafe

Španska dobrotvorna organizacija za nasilje u porodici, Fondacija "Ana Bela", pozvala je čelnike Hetafe da ponište svoju odluku o dovođenju fudbalera Mančester Junajteda, Mejsona Grinvuda.

Grinvud je ranije bio optuživan za napad i seksualno uznemiravanje nad tadašnjom djevojkom Harijer Robinson, zbog čega je bio suspendovan iz tima do trajanja procesa, ali je kasnije oslobođen optužbi. 

Iz toga razloga, Fondacija se oglasina saopštenjem upućenom na adresu Hetafea.

"Klub daje užasan primjer. Rukovodioci Hetafea nikada nijesu trebali da angažuju Mejsona Grinvuda i trebalo bi odmah da ponište svoju odluku. Ako ste organizacija koja se suočava sa javnošću kao što je Hetafe, nema izgovora da zauzmete neutralan stav o nasilju nad ženama, morate preuzeti moralnu odgovornost", poručili su iz Fondacije.

Grinvud je nedavno prešao u klub iz predgrađa Madrida na jednogodišnju pozajmicu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније