Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

02. 09. 2023. 15:16 >> 15:18

PRED MEČ SA JEDINSTVOM

Sekulić: Moramo da budemo koncentrisani, direktni i ujedinjeni

Fudbaleri Budućnosti gostuju sjutra (nedjelja) ekipi Jedinstvu u Bijelom Polju u okviru utakmica 7. kola Prve crnogorske lige.

Balša Sekulić, napadač Budućnosti, smatra da Jedinstvo ove sezone zaslužuje više bodova nego što su osvojili i da vole da igraju pred prunim tribinama.

„Rekao sam na početku sezone da svaki protivnik zaslužuje maksimalno poštovanje i respekt. Jedinstvo je prethodne sezone bilo hit prvenstva, a mislim da su u aktuelnoj zaslužili da osvoje više bodova nego što su osvojili do sada“, rekao je Sekulić i dodao:

„Draž je kada igramo pred punim tribinama, a Jedinstvo kod kuće uvijek ima sjajnu podršku, koja im je iz utakmice u utakmicu vjetar u leđa. Znamo da će da bude teško, ali na nama je da ispunimo svoj cilj. Moramo da budemo koncentrisani, direktni i ujedinjeni. Samo tako možemo doći do tri boda, koja bi nam dala dodatni elan za rad tokom pauze“.

Sekulić smatra da uvijek može da se napreduje ali i da su mnogo napredovali od početka sezona.

„Trenutno je najbitnije da na pravi način odradimo utakmicu u Bijelom Polju i ostvarimo pozitivan rezultat, a što se tiče igre – uvijek ima prostora za napredak. Iskreno, mislim da izgledamo mnogo bolje nego na početku sezone, to je plod timskog rada, a vjerujem da će šef sa stručnim štabom tokom pauze sprovesti u dijelo sve planove i da ćemo biti bolji“, rekao je napadač Sekulić.

Balša Sekulić je protiv Sutjeske u Nikšiću postigao gol za 1:0 dok je u srijedu sa dva gola potvrdio ubjedljivu pobjedu nad Podgoricom (4:0) i plasman u četvrtfinale Kupa.

“Svakom fudbaleru su važni golovi, a posebno nama koji igramo na poziciji koja to zahtjeva. Jednostavno, napadač živi od golova i najljepše se osjeća kada pogađa. Vjerujem u sebe i ekipu, znači mi dobra atmosfera u klubu, kao i podrška cijelog tima. Jednostavno, fudbal je timski sport, a zdrav kolektiv je osnov svega”, zaključio je Sekulić pred sjutrašnji meč.

Budućnost je trenutno prvoplasirana sa 11 bodova a Jedinstvo zauzima 8 poziciju na tabeli Prve crnogorske lige sa pet bodova.

Utakmica Jedinstvo-Budućnost igra se sjutra u 19:00h na  na Gradskom stadionu u Bijelom Polju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније