Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

29. 08. 2023. 18:45 >> 18:45

PREMIJER LIGA

Nunjes: Bijelsa mi dosta pomogao u pripremi sezone

Darvi Nunjes je apsolutni heroj Liverpula, nakon što je sa dva goa preokrenuo rezultat na gosotvanju Njukaslu.

Liverpul je na kraju slavio 1:2, iako je veći dio meča bio sa desetoricom na terenu jer je Virdžil Van Dajk dobio crveni karton.

Urugvajski napadač je otrio nakon meča da je u prirpemi za ovu sezonu radio dosta sa novim selektorom Urugvaja, i proslavljenim argentinskim stručnjakom, Marselom Bielsom.

"On me je zvao tokom pauze i sa mnom analizarao moje utakmica za Liverpul prošle sezone. Pokazao mi je segmente igre koji su dobri, kao i one koje moram da unaprijedim", kazao je Nunjes.

"Glavni savjet koji mi je dao je da se pozicioniram iza drugog štopera, kako bi i izbacio iz pozicije. Bili su to jako produktivni razgovori", kazao je fudbale Liverpula.

On i Bielsa će ubrz imati prilike i uživo da rade na njegovoj igri, budući da se primiče reprezentativni prozor u fudbalu.

"Djeluje baš kao dobar čovjek, koji je dosta ozbiljan u poslu kojim se bavi. Jedva čekam da se nađemo naredne nedjelje, da mu se odužim što boljom igrom za reprezentaciju", kazao je Nunjes.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније