Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш.

15. 08. 2023. 10:34 >> 10:35

MEČ PRVOG KOLA PREMIJER LIGE

Vulvsima izvinjenje zbog nedosuđenog penala, O'Nil: Osjećam se još gore

Meč prvog kola Premijer lige između Mančester junajteda i Vulverhemptona obilježila je sporna situacija u posljednjim minutama sudijske nadoknade.

Tokom jednog ubacivanja igrača Vulvsa u šesnaesterac Junajteda došlo je do kontakta između golmana Mančestera Onane i igrača Vulverhemptona.

Sudija je okarakterisao kontakt kao nedovoljan da bi se dosudio jedanesterac. Trener Vulvsa Gari O’Nil tvrdi da mu se Džonatan Mos, nadležni za sudije, izvinio nakon meča zato što nije dosuđen penal.

„Svaka čast Džonatanu što je izašao i rekao da je to bila jasna i očigledna greška, kao i da ne može da vjeruje da sudija na terenu nije to dosudio, kao i da iz VAR sobe nisu intervenisali. Vjerovatno je to učinilo da se osećam i gore, kada znaš da si u pravu, još ti je lošije što ništa nisi dobio“ rekao je O'Nil.

Vulvsi su se pokazali odlično na otvaranju, ali su ipak poražni. Trener O'Nil je zadovoljan igrom.

„Zaslužili smo makar bod“.

Menadžer Junajteda Ten Hag prokomentarisao je spornu situaciju.

„To je do sudije i do VAR. Mislim da su se sudarili dvojica njihovih igrača, a Andre (Onana) nije se upleo u tu akciju. Prvo je bio dodir sa loptom, mislim Dosonov, a tek onda Andre“.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније