Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р.

09. 08. 2023. 11:16 >> 11:39

U VEST HEM

Megvajer odlazi iz Mančestera, Ten Hag našao zamjenu

Mančester junajted će ovog ljeta po svemu sudeći da se ,,riješi" Harija Megvajera, a izgleda da su mu već našli i zamjenu.

Vest Hem je poslao novu ponudu ,,đavolima", koja iznosi 35 miliona funti i očekuje se da će poslije prve dvije koje su odbijene (20 miliona i 30 miliona) ova biti prihvaćena.

Meta Ten Haga je Žan Kler Todibo, koji bi mogao da napusti Nicu ovog ljeta.

Todibo je među brojnim centralnim bekovima koji su bili povezani sa prelaskom na ,,Old Traford".

Todibo je na startu svog seniorskog fudbala imao manje uspješne epizode u Barseloni, Šalkeu i Benfiki, a trenutno je član Nice. Međutim, u ugovou sa Barselonom stoji da će ,,blaugrana" profitirati od njegovog narednog transfera, odnosno dobiće 20 odsto od naredne prodaje. Njegova forma je bila takva prošle sezone da je 23-godišnjak svoj prvi poziv u Francusku zaslužio u martu, iako nije stigao da debituje.

„Inspirišu me Tijago Silva i Van Dajk, njih najviše gledam. Inspirisao me je i Varan", rekao je pred dolazak u reprezentaciju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније