Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

07. 08. 2023. 11:30 >> 11:31

IGRAČ SITIJA

Silva želi u Barselonu

Bernardo Silva, fudbaler Mančester sitija, zatražio je transfer u Barselonu, prenosi Mundo Deportivo.

Silva jeu razgovoru sa Pepom Gvardiolom, menadžerom Sitija rekao da više ne želi da igra za engleski klub i zatražio dozvolu za odlazak u Barselonu.

"Silva je prošle godine u finišu prelaznog roka ostao bez transfera u Barselonu.  Gvardiola mu je prošle godine obećao da će da ga pusti ako Barselona pošalje razumnu ponudu", navodi se u tekstu Mundo Deportiva.

Silva je u Mančester siti stigao 2017. godine iz Monaka za 50 miliona eura, a ugovor sa Sitijem ističe mu u junu 2025. godine.

Portugalac je za Siti odigrao 307 utakmica, postigao je 55 golova, imao 59 asistencija i ukupno osvojio 14 trofeja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније