Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К. [ Beta ]

01. 08. 2023. 12:36 >> 12:37

FUDBALER ATALANTE

Hejlund danas na ljekarskim pregledima uoči transfera u Junajted

Fudbaler Atalante Rasmus Hejlund doputovaće danas u Veliku Britaniju na ljekarske preglede uoči transfera u Mančester junajted.

Kako je danas prenio Skaj, kada prođe preglede danski napadač potpisaće petogodišnji ugovor uz mogućnost nastavka saradnje na još godinu dana.

Engleski klub će za transfer platiti 72 miliona funti, od čega je 64 miliona garantovano, a preostalih osam miliona biće isplaćeni kroz bonuse.

Klub iz Bergama je na početku pregovora tražio garantovanih 77 miliona funti.

Trener Mančester junajteda Erik ten Hag nada se da će se Hejlund što prije priključiti pripremama kako bi odigrao nekoliko prijateljskih utakmica prije nego što počne sezona.

Junajted će u subotu igrati protiv Lansa, a u nedjelju protiv Atletika iz Bilbaa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније