Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

26. 07. 2023. 15:05 >> 15:05

U ANDORI SE SVE RJEŠAVA

Brnović pred Santa Kolomu: Ne smijemo da ih potcijenimo, u pitanju je iskusna ekipa

Trener fudbalera Sutjeska Nenad Brnović kazao je da njegova ekipa ne smije da potcijeni Santa Kolomu, jer imaju nekoliko iskusnih igrača.

Santa Koloma je prošle sezone završila na trećem mjestu u šampionatu Andore, a učešće u Evropi je izborila zahvaljujući plasmanu u finale Kupa.

"Za razliku od Kosmosa, Santa Koloma je klub koji redovno učestvuje u evropskim takmičenjima. Nikada nisu prošli u drugo kolo i daćemo sve od sebe da tako bude i ovog ljeta. Ne smijemo da ih potcijenimo – u pitanju je iskusna ekipa koja u svojim redovima ima fudbalera, koji su igrali špansku Primeru i Segundu", rekao je Brnović.

On smatra da će se putnik u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija odlučivati u revanšu.

"Svjesni smo da u prethodna tri meča nismo igrali najbolje, ali vjerujem da će igrači dati maksimum. Najbitnije je da smo napravili pozitivan rezultat. Pokušaćemo da u prvom meču napravimo pozitivan rezultat, ali smo svjesni da će se u Andori sve rješavati.", kazao je strateg Nikšićana.

Brnović neće moći da računa na povrijeđene Vladana Giljena i Boža Markovića, dok Balša Vukotić još nije registrovan.

"Narednih dana očekujem da ćemo uspjeti da završimo neki transfer. Ali, fokus je na meču sa Santa Kolomom", istakao je Brnović.

Golman Nikšićana Suad Ličina kazao je da ekipa želi da popravi utisak u odnosu na to kako je igrala protiv Kosmosa, te Jezera na startu sezone.

"Nemamo baš mnogo informacija o Santa Kolomi. Nadam se da će naša igra biti dobra i da će to uticati na ishod ovog dvomeča, koji će nam sigurno poslužiti da popravimo utisak – kako igrački, tako i rezultatski. Ne razmišljamo o AZ Alkmaru. Fokusirani smo na Santa Kolomu, a ako prođemo u treće kolo, onda ćemo na vrijeme razmišljati o Holanđanima", rekao je Ličina.

Meč između Sutjeske i Santa Kolome igra se sjutra na "DG areni" sa početkom u 21 čas.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније